Film: Happy-Go-Lucky

"Happy-Go-Lucky'st" jääb meelde piinlikku äratundmist tekitav maanteeraev (en-ra-ha, en-ra-ha) ja kontrast kahe elustiili - "Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, Choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. " ja "Happy-Go-Lucky" vahel.

3 Responses to “Film: Happy-Go-Lucky”

  1. Pärtel Says:

    Äge film oli minu meelest :) Mull jäi ka see meelde, et sellised "happy-go-lucky" inimesed võivad "en-ra-ha, en-ra-ha" inimeste elu päris pea peale pöörata.. Aga seda ei saa ega või vist neile kuidagi pahaks kah panna - inimesed lihtsalt on krdi erinevad

  2. Milk Shake Queen Says:

    maanteraevu vastu aitab "en-ra-ha, en-ra-ha"

  3. E:r Says:

    Mulle meeldis kõige rohkem külaskäik Poppy noorema õe juurde, kes elas "täiskasvanuelu". See, kuidas ta alguses suhtus kõigesse, mis tema eluviisist erines, üleolevalt ja siis murdus ning lasi näha oma keskklassi-fassaadi taha, käib otsapidi meie praeguse elu ja valikute kohta ka.

Leave a Reply


.pri.ee priiks!