Vahutav sõim

Keegi valus tropp on IBM T43 nimeliselt süleril paigutanud veebilehitseja sirvimisajaloos edasi-tagasi liikumise nupud otse nooleklahvide ja shift klahvi vahele. Üks vääratus ja hulk outlook web accessis (mis iseenesest on samuti paras saast) kirjutatud teksti lendab tühjusesse.

Ilmselt oli see sama iibeemmi osakond, kes otsustas control klahvi panna "sinna, kus see mäkkidel ja solaristel on". Palju õnne, aga T43 on PC, seda kasutavad PC kasutajad, kes on harjunud PC-klaveriga, kus control-nupp on alumises vasakus nurgas.

Ootan siia alla sama vahutavaid kommentaare, et IBM on jumal ja T43 on tema prohvet ja ma ei tea asjast ikka midagi.

3 Responses to “Vahutav sõim”

  1. marx Says:

    hehe, outlook web access + ibm'i läpakas - oled allakäiguspiraalil päris madalale vajunud :) aga see ctrl klahv oli peamine põhjus, miks ma olen ibmi läpakale siiamaani otsustavalt vastu olnud - liiga lihtne on märkida ära plokk teksti ja siis Ctrl-C asemel Fn-C vajutada :)

  2. Pärtel Says:

    Ctrl klahv on väga mõnusasti paigutatud - mulle meeldib. Need noole klahvide peal olevad edasi-tagasi nupud on tõesti saatanast.

  3. märt Says:

    Mul on tööl delli klaver, millel on del, end, page up .. klahvid meeldivalt randomiga pandud ja olen juba aastaid krooniliselt valedele nuppudele vajutanud. On olnud perioode, kus olen saanud nuppude asukohad käppa, aga siis koju tulles on tekkinud uus probleem, sest kodus on standardklaver. Siinkohal võiks meenutada ka Tornimäel olevat säästuklaverit, millel on kohe noolte üleval nupp, millest saad arvutile restardi teha, st kui käsi noole pealt peaks libisema, siis on asi korras.

Leave a Reply


.pri.ee priiks!