Õppettamise sõnnad

Ja nüüd õpetussõna 10% Tallinna hommikuse tipptunni autojuhtidest: kui ristmikul rohelise tule süttimisel bussid-trollid ja rekkad teist vasakult-paremalt siuh ja säuh mööda kiirendavad, siis te stardite LIIGA AEGLASELT!

4 Responses to “Õppettamise sõnnad”

 1. Madis Says:

  trollide vastu on raske, neil on elektrimootor.

 2. Jaan Says:

  Heh, bussijuhid vahel kütavad juba siis ristmikule, kui pole veel kellelegi rohelist süttinud, nad on mingid hiromandid, kes teavad rohkem, kui kõrval seisev autojuht :)

 3. Offf Says:

  Jaan - Tallinnas on teatud ristmikel espetsiaalsed ühissõidukifoorid, mis süttivadki veidi varem. Näiteks Narva mnt. ja Pronksi/Jõe ristmikul on üks selline. Pärnu mnt. / Liivalaia ristmikul kah. Enamasti on need selleks, et ühissõiduk saaks rahulikult rida vahetada. Aga minul on selline sõduk et kui kollane süttib siis ma vabastan veidi sidurit, keeran gaasi ja olen üle ristmiku. Näen tahavaatepeeglist kuidas esimesed nobedamad BMW vennad hakkavad liikuma :)

 4. Jaan Says:

  Offf, ma tean seda, et neil on omad foorid, aga ma olen tähele pannud, et need ka vahel pole veel lubavat signaali andnud, kui juba buss liigub :)

Leave a Reply


.pri.ee priiks!