School's out for summer

Tegelikult on vahepealt palju juhtunud. Pärast paari aastat lõbusat kooliskäimist, paari aastat agoonias kooli ja töö vahet jooksmist ning aastat ainult töötegemist lõpetasin ülikooli. Kiitusega!

Tunne jäi pisut mõru, kuna koolis ei paistnud eriti keegi hoolivat mu 83-leheküljelisest shedöövrist ega üldse tõsiasjast, et ma eksisteerin. Shedöövri juhendajaga kokkusaamise katsetest võiks kirjutada tragöödia, kaitsmisest komöödia ja kogu ülikoolikarjäärist teatmeteoste komplekti.

Tahtsin teha sadistikat hinnete, ainepunktide ja muu jampsi kohta, ent osutub, et kooli adminnid on õppeinfosüsteemi veebiväljundist mind juba kaotanud. Nii ei jäägi öelda muud, kui seda, et kogusin ainepunkte kui hamster – lõpetades oli neid 4.5 jagu rohkem, kui 3+2 magistritel nominaalse kava järgi. Mina aga lõpetasin bakalaureuseõppe ja evin nüüd magistrikraadiga-võrdse-kvalifikatsiooniga-kesk-eri-haridust. Tubli, E.

2 Responses to “School's out for summer”

  1. Anonymous Says:

    :D

  2. m. Says:

    yeah, lõpuks jõudsid mulle järele :P

Leave a Reply


.pri.ee priiks!