Film: Gran Torino (4/5)

Järjekordse laisa pühapäevaõhtu raames sattusin Px-i mahitusel Kosmosesse vaatama Clint Eastwoodi filmi "Gran Torino". Olin nädala-paari eest kinos selle reklaami näinud ja sealt jäi mulje, et tegemist on õpetliku filmiga "rasside sõprusest". Tõik, et peaaegu peaaegu 80-aastane Eastwood oli nii filmi režissöör kui peaosaline, süvendas mu kahtlust.

Tegelikult oli Gran Torino film lunastusest.. Üllatas heas mõttes poliitiliselt ebakorrektse dialoogi ja teemakäsitlusega. Clint Eastwoodi mängis sama "Dirty Harry" tüüpi tegelast, keda ta kogu aeg on mänginud, ja tegi seda hästi.

Rasside sõprus tuli muidugi ka mängu, aga õnneks talutaval tasemel.

Soovitan "Gran Torinot" vaadata kinos, kuna dialoogis on tähtis roll ohetel ja urisemistel, mis süleri-ekraanilt võivad märkamatuks jääda.

One Response to “Film: Gran Torino (4/5)”

  1. Pärtel Says:

    Urisemine oli jah tal "mõhhi" eest :)

Leave a Reply


.pri.ee priiks!