Coco-watermelon

Näljasena ei tohi poes käia, ma ütlen. Peale trenni käisime Mäiduga Norde Centrumi toidukast läbi ja muu nänni seas ostsin endale ühe kena väljanägemisega väikese arbuusi. Kodus külmkapis olnu oli juba juuri ajama hakanud ja ähvardas ellu ärgata ning peale pimedat omal jalul minema roomata.

Uus arbuus oli kogu päeva viksilt külmiku otsas. Õhtul peale Marise vaaritatud dineed (lavash, kana, paprika, sibul, küüslauk .. lõhna oli terve trepika peal tunda) ja minu vaaritatud veini tahtsime maiustada. Hetk peale seda, kui olin arbuusi noa sisse löönud, jõudis minuni, et tegelikult olin varjatud kujul ostnud hoopis arbuusi ja kookospähkli ristsugutise. Pealt oli elukas arbuusi moodi, seest rohkem kookospähkel.
Ma ei tea ainult, kuidas sellist ristsugutist tarbima peaks. Any ideas?

One Response to “Coco-watermelon”

  1. MIna siin Says:

    Ikka lusikaga:P

Leave a Reply


.pri.ee priiks!