Lõhn

Jalutasin nädalavahetusel Vabanduse väljakult Solarise kaubakeskuse juurde, et minna laibanäitusele. Enne polnud ma selle poe uksest rohkem kui minutiks sisse astunud. Tulin mööda Sakala tänavat, seega lähenesin Solarisele "valelt" poolt.

Ümber maja jalutades tekkis äkki tunne, et ma ei ole Tallinnas, vaid kusagil Lutoni, Malmö või Stockholmi äärelinnas. Tunne oli inspireeritud lõhnast, mis Solarisest õhkus. See oli toidu, higi ja parfüümi, uriini ja värske asfalti ning väljahingatud õhu lõhnade vaevuaimatav segu.

* Muuseas, laibanäitus osutus üllatavalt huvitavaks. Uksest sisse läksin skeptiliselt - raha eest surnukehi vaadata tundus ebaeetiline.. sees olles aga tundus, et näituse kokkupanija oli tõeliselt huvitatud inimese keha tutvustamistest. Eriti imposantne oli veresoonestik.

One Response to “Lõhn”

  1. Jaan Says:

    Tahan kaa näha, see nädal on aega palju ja arvatavasti seega ka külastan...

Leave a Reply


.pri.ee priiks!