Warning: Creating default object from empty value in /home/np7079/domains/ringmae.com/public_html/wp/wp-includes/functions.php on line 292 Strict Standards: Non-static method FeedWordPress::needs_upgrade() should not be called statically in /home/np7079/domains/ringmae.com/public_html/wp/wp-content/plugins/feedwordpress/feedwordpress.php on line 135 Strict Standards: Non-static method FeedWordPress::stale() should not be called statically in /home/np7079/domains/ringmae.com/public_html/wp/wp-content/plugins/feedwordpress/feedwordpress.php on line 203 Strict Standards: Non-static method FeedWordPress::update_requested() should not be called statically in /home/np7079/domains/ringmae.com/public_html/wp/wp-content/plugins/feedwordpress/feedwordpress.php on line 208 Konversationen » Blog Archive » 2009. aasta spordistatistika

2009. aasta spordistatistika

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/np7079/domains/ringmae.com/public_html/wp/wp-includes/functions-formatting.php on line 78

2009. aasta lõpp on ukse ees. Kuna olen mitmel korral ennegi siin spordist rääkinud, siis panen välja mõned numbrid. Vähegi tõsisemate spordiinimeste jaoks on need ilmselt väiksed, samas minu enda eelmiste aastate statistikaga võrreldes on muutus selgelt paremuse poole.

Kokkuvõttes:

 • 2007 - 42 trennikorda, 40k kCal
 • 2008 - 62 trennikorda, 36k kCal
 • 2009 - 155 trennikorda, 128k kCal

2009. aastal läbitud distantsid on siiski üllatavalt väiksed.. näiteks jalgrattal oleks võinud rohkem sõita ja suusakilometraazh on ka napp:

 • jooks ~640km
 • matk/orienteerumine ~150km
 • jalgratas ~1400km
 • murdmaasuusk ~160km

One Response to “2009. aasta spordistatistika”

 1. Pärtel Says:
  Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/np7079/domains/ringmae.com/public_html/wp/wp-includes/functions-formatting.php on line 78

  oled päris laisalt alustand - 3% aastast kulund, a spordimeeter ikka 1% peal

Leave a Reply


.pri.ee priiks!