Kuula ja sa näed

Kes veel ei tea, siis Vikerraadio, Raadio 2 ja Raadio Kuku pakuvad valikut oma saadetest vabalt allalaadimiseks.

Panin endale terve posu "Tehnokratti", "Keelekõrva", "Onu Raivo rännakuid", "Müstilist Venemaad", "Kreisiraadiot" ja viimased "Rahva oma kaitse" ja "Ajalootunni" saated alla laadima, et tööl internetivaeguse tingimustes saaks kuulata. Teie, kes te samuti ei tööta kõrvadega ja kel internetivaegust (loe: valikulist ligipääsu välisvõrgule) ei ole, saate niisama onlainist kuulata.

Nõustun sellega, et tõsist mõttetööd ja disaini/analüüsi on parem teha vaikuses, ent pean tunnistama, et vähemalt minu jaoks on kolmveerand programmeerimisest üsna rutiinne töö (been there, done that) ja seega kannatab aju ka audiokanalit pidi paralleelset infovoogu.

Eriti valgustavad olid hiljuti töökaaslaselt laenatud Hillar Palametsa 'Islami' CD-d. Vähe sellest, et ajalooliselt hariv ja huvitav ning minu arvates üsna mõnusalt ette kantud jutt (klassikalises Palametsa stiilis, kes "Ajalootundi" kuulab), sain teada hea tüki infot islami-inimeste käitumise ja elu-olu kohta.

Kui keegi leiab (legaalse) allika "Rahva oma kaitse" või "Ajalootunni" saadete allalaadimiseks, andke teada.

Kuku saated leiab kõige hõlpsamini vast http://akamai.tehnokratt.net/tehnokratt/arhivaar/ alt, ER ja R2 omad ülaltoodud kodukatelt.

Leave a Reply


.pri.ee priiks!