Käisin eile esimest korda üle pooleteise aasta trennis. Jõusaalis. Reval Spordis. Esimesel hetkel peale uksest sisse astumist tekkis minutiks kerge rambipalavik ja ei saanud aru, kuhu minna või mida teha. Enamus tegelasi, kes sel õhtusel ajal trennisid nägid välja nagu Hulk Hogani odavad koopiad ja jõusaal ise nagu mingist seitsmekümnendate ninjafilmist välja astunud. Lonkisin niisama uimase näoga kaks tiiru ümber saali ja vaatasin, kus missugused masinad lebavad. Hetke pärast tuli aga kõik jälle meelde ja lõpeks sai päris lõõgastav rauapumpamine. Homme uuesti.

Minuga on nii, et ilusate (vananaiste)suviste või päris padutalviste ilmadega ei täi kuidagi nelja seina vahele hantlitega viibutama minna ja eelistan mööda metsi mütata, suuskade või rattaga tiirutada. Pimeda, külma või rõske ilmaga sobib lihasearetamine täiesti.

Leave a Reply


.pri.ee priiks!