Days of madness

Nüüd on see siis alanud. Hommikul vahetult peale ärkamist hõõrusin veel uniseid silmi ja vaatasin aknast ilma. Juba kaugelt oli märgata, et täna pole päris tavaline päev. Ok, tegelikult andsid suursündmusest aimu ka läbi une kostnud autode signaalitamised.

Hullud päevad on alanud! Pool tallina bürokraatidest võtsid vaba päeva ja ummistasid Liivalaia tänava, Stockmanni parkla ja keskturu ümbruse juba hommikul kell 8. Loodan, et pärast koju ikka lastakse.

Ahjaa, Mäidul on sünnipäev - palju õnne!

2 Responses to “Days of madness”

  1. m. Says:

    me pidime ju ka täna hullama minema :P

  2. Cinderella Says:

    eheh ex sa ise käisid ka seal
    aga jah mu enda toanaaber läx ka hulluks seal..tassis koju mõttetut sodi a la šokolaad 3 eequ..pointless pointless

Leave a Reply


.pri.ee priiks!