Oktoober

pühapäev, 31. oktoober 2004. a.
Oktoober saab läbi!
Kokkuvõtteks eelmise kuu kohta võin öelda, et elasin hästi, selle kuu alguseks olin harjunud siinsete rütmidega. Kulutasin pisut palju aega ja raha asjadele, mis mulle midagi emotsionaalselt ei toonud ja pisut vähe asjadele, mis oleks toonud. Olin pisut laisem, kui oleks tahtnud, ent õnneks virgem, kui kartsin. Sporti tegin liiga vähe, alkoholi tarbisin väga vähe, alkaloide veel vähem.
Täna peetakse siin Halloweeni. Põhirõhu üritustele annavad puberteedieas noored tegelinskid. Eile sain magama alles kella neljaks ning täna hommikust und segas akna all autoparklas mingi ekstreemspordi ürituse raames (Halloween Special loomulikult) mängima hakanud bänd. Esimeste bassitümpsude peale mõtlesin, et keegi mõni suur ese kukkus kusagil naabertoas ümber, hetk hiljem tundus, et mõni ümberkaudne on endale eriti vihase subwooferiga helisüsteemi hankinud, sellest, et asi tuleb õuest, sain aru alles 5 min pärast.
Eile oli meeletult soe ilm .. väljas jalutades oli käisteta T-särgi peal ainult üks õhuke dressikas (getovendadega samastumiseks oli asi kapuutsiga) ning kõndides hakkas päris palav.
Kõlaris hetkel sügav majamuusika ... hämarate tulede ja lahtise aknaga loob hea atmosfääri.

Leave a Reply


.pri.ee priiks!