Kuidas edasi?

Ma olen jõudnud seisu, kus oma 'kodukal' kirjutamine sellest, mida ma hommikuks sõin ja mida tööle tulles tee ääres nägin tundub kuidagi mõttetu ja küündimatu. Ajaveebi pidamist katki jätta ei ma ka ei taha ning ses osas illusioone ei loo, et äkki mul millalgi tekib oluliselt rohkem aega või keskendumisvõimet, et millestki pikemalt/põhjalikumalt kirjutada.

Haudun omaette, et praeguses vaimus suvaliste lausete pildumise asemel võiksin keskenduda mingile teemale, rohkem analüüsida ja viidata. Potentsiaalsed teemad:

  • IT (igav! ei jätku tahtmist kirjutada valdkonnast, mille sees veedan 8h/5p nädalas, huvitavaid autoreid on juba palju)
  • meta (blogimisest kirjutamine muutuks vist pärast kolmandat järjestikust sõnavõttu kõigile lugejatele igavaks)
  • töö (meeskonnatöö, organisatsioonikäitumine, äkki õpiksin probleeme lahates ise midagi)
  • eraelu (enne tuleks eraelu hankida censored)
  • läbu , a la Jack Baueri või suusaboksi rendi postituste sarnane jabur jutt (sellisel juhul ei oleks ma ise varsti kirjutiste sihtauditooriumi hulgas)
  • ...

Soovitusi?

2 Responses to “Kuidas edasi?”

  1. E Says:

    Noo, filmiarvustusi on näiteks alati huvitav lugeda. Igaüks näeb neid (st filme) ju omamoodi ja tõeliste filmifriikide maitse ei pruugi tavakodaniku omaga ühtida.

  2. tinistaja Says:

    Organisatsioonikäitumine on hea, aga raske (seega huvitav). Kui ta ainult arvustamiseks, hinnangute andmiseks ei kujune, ja sellega bumerangi ei kujuta. Stiilis "päeva rosin, päeva pipar" - naiselik? Või "tähelepanekud (arutelud) teemal x"? Vaatlusteemad vahetuvad iseendast lähtuvalt või ühiskonnast tulenevalt.

Leave a Reply


.pri.ee priiks!