Hüpiklehtede kunn

Hiljuti oli Postimehes artikkel pealkirjaga "Hooletu jutumaneeriga võidumees ajas meedia segadusse", kus räägiti Torino OM-il küngaslaskumise võitnud ettevõtjast Dale Begg-Smithist, kes olümpiavõitu eriti tõsiselt ja traagiliselt ei võtnud ja oma ettevõtte kohta väga kidakeelne oli.

Seejärel tuli keegi ajakirjanikest välja infoga, et Begg-Smithile kuulub mingi internetikompanii – ja meediatöötajad kogu maailmast lootsid, et ehk õnnestub selle teema abil veidigi võidumehe portreele inimlikumat mõõdet lisada.

Ah, see oli kompanii, mille ma noorena asutasin, et suusatamise jaoks raha teenida, ei vaevunud Begg-Smith teemat pikemalt üles võtma.

PM-online

Muidugi ei vaevunud! Täiskohaga ajaveebnik Jason Kottke viitas Spam Kingi ajaveebi artiklile, milles väidetakse , et Begg-Smithile kuuluv 'internetikompanii' tegeleb adware'i istutamisega kasutajate arvutitesse ja selle kaudu reklaami müümisega.

Begg-Smith was a key player in a company that infected other peoples' computers with adware a.k.a. spyware.

Spam Kings blog

Kui sa suudad maha müüa ja õnnetutele nakatunutele serveerida 20,000,000 pop-up reklaami päevas, siis tasubki madalat profiili hoida. Alles see oli, kui Venemaal üks spämmer pahaste mafeinike kätte sattus.

Leave a Reply


.pri.ee priiks!