Lahendus

Tegelesin eilsest tööpäevast paar viimast tundi ja täna terve päeva ühe probleemi lahtimõistatamisega. Jõudsin vahepeal mitu korda järeldusele, et ma olen ikka luuser ja peaksin minema põhikooli lastele Excelit õpetama.... aga.... just praegu tuli lahendus pähe. Parem lahendus, kui esialgu plaanida oskasin. Jeei!

2 Responses to “Lahendus”

  1. marx Says:

    42, ei?

  2. Madis Says:

    Nii vähe kui ma IT alaste asjadega tööl kokku olen puutunud, on see tunne mulle vägagi tuttav. Mingi vastik väike detail, mille kallal tuleb mõnikord paar päeva pead murda (ja seejuures endalt küsida, et wtf sa seda üldse teed, see ei ole ju tglt sinu rida). Siis õnnestub probleem lahendada (90% juhtudest tuleb tõdeda, et viga peitus ikkagi tooli ja raali vahel) ning õnnis tunne ongi käes - kuni järgmise korrani.

    IT pole nõrganärvlistele..

Leave a Reply


.pri.ee priiks!