Kaks tähelepanekut X Noorte Laulupeo rongkäigult

Nägin ära umbes poole eilse noorte laulupeo rongkäigust (kuna S-aaremaa ja T-allinn marssisid üsna lõpus, siis arusaadavalt teise poole). Rongkäik oli energiline ja pidu ise ka päris hea (eriti ühendkoorid koos solistidega lõpus).

Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida.

Tundub, et koolide huvijuhid või muusikaõpetajad on ise kõik ühes koolis käinud ja võtnud loengut "skandeerimise alused". Vähemalt (!) kümne (!!) kooli hüüdlauseks rongkäigul oli:

Heia-heia, hip-hop <insert name here> kool on pop-pop!

Ma ei protesteeri selle vastu, et see lause on sügavalt moest läinud ja so nineties, aga - c'mon, rohkem originaalsust!

Laulupeol oli üllatavalt palju turiste (mis on tore, kuna esmakordne laulupeokülastus on kindlasti meeldejääv ja palju ägedam kui niisama vanalinnas trimpamine). Umbes Russalka juures jalutasin mööda ameerika keelt rääkivast vanapaarist (olgu nende nimed John ja Margaret). Mõlemad olid parasjagu paksud parimais aastais pensionärid ja paistsid pikast jalutuskäigust parasjagu väsinud olevat. Möödudes kuulsin pealt järgmist vestlusekatket.

Margaret: There'll be forty thousand people on the stage singing .. Margaret: .. and two hundred thousand people will be watching! Isn't that amazing, John? John: Someone's gonna sell a hell of a lot of hot-dogs, that's what I say!

5 Responses to “Kaks tähelepanekut X Noorte Laulupeo rongkäigult”

  1. Milk Shake Queen Says:

    elaguelagu, elagu, elagu!

    neid kes kohal polnud:häbi, häbi, häbi.

  2. Kati Says:

    ei tunne häbi, mõnele meeldivad lihtsalt teised peod :D

  3. Jaan Says:

    Minu arust, ka. Mina küll häbi ei tunne, kas peaks?

  4. tädi maali Says:

    üks tädi, laulupeo ülekannet jälgides, tundis häbi selle üle, et lapsed olevat kasimata (sassis juustega jne) välja näinud. kommenteeris antud teemat vikerraadios.

  5. Milk Shake Queen Says:

    Jaan jah peaksid kyll häbi tundma :D kui tahad põhjendust kuulda, siis lihtsalt niisama :p

Leave a Reply


.pri.ee priiks!