DVD

Kuidas teha koopiat DVD plaadist, millel on, ütleme, mingi film? Osutub, et ei olegi nii lihte, et pistad plaadi arvutisse ja Nero-s copy-paste. Pärast mõningast tuulamist internetis õnnestus kokku panna kolm priivarana pakutavat programmi - omamoodi DVD-triad - mis peaks kopeerimisega mistahes juhul maha saama.

1) (vaja ainult juhul, kui järgmine samm ei tööta) DVD decrypter võimaldab DVD-plaadilt failid arvutisse kirjutada, ning kirjutamise ajal failid vabastada igasugusest edasist töötlemist segavast sodist.

2) DVD Shrink võtab meediafailidega kettaimage'i ja pakib selle kadudega väikeseks kokku. Kõige parem kasutada dual layer DVD -> single layer DVD moondamiseks.

3) Image Burn kirjutab pmst suvalise image faili DVD-kettale. Lihtne kasutajaliides, vabavara.

2 Responses to “DVD”

  1. mrt Says:

    Veider värk, aga ma kopisin endale praegu dvd kasutades ainult DVD Shrinki.. Panin seal "backup" ja temp katalooma. Kui ta oli kopeerimise lõpetanud, hakkas automaagiliselt kohe draivis olevale toorikule "backuppi" kõrvetama. Ilma mingi lisapusimiseta. Pole automaatikast tükk aega niipalju rõõmu tundnud..

  2. Administrator Says:

    Mhmh, ka selline kopeerimine on osade (võibolla suurema osa) DVD-de korral täiesti võimalik ja kindlasti hea kiire lahendus.

    Samas on mingi hulk plaate, mille peale DVD Shrink vedru välja viskab ja mis tuleb enne DVD Decrypteriga sobivaks töödelda.

    Samuti töötab DVD Shrinki plaadikõrvetamine IMHO Nero softi kasutades. S.t. kui su arvuti on mingi kitsi tootja oma ja sul on hoopis mingi hüpersuperwonder DVD-kirjutamise aplikatsioon, siis on Image Burn üsna asjalik vidin.

Leave a Reply


.pri.ee priiks!