Ärevus

3 ärevaimat hetke 2005. aastast:

 • 5 min enne lõputöö kaitsmiskõnet TTÜ-s -09. september
 • 1h enne presentatsiooni materjale üle vaadates, kui osutus, et tegelikult räägime aiaaugust, mitte aiast (novembri lõpp)
 • hetk, mil avastasin Londonis, et mu seljakott on lännü ja üritasin meenutada, mis sellesse jäi (osutus, et pudel Sovetskoje Igristojet, üks vihmavari ja üks teine kott, seega ei midagi väga traumeerivat) - 01. jaanuar

4 Responses to “Ärevus”

 1. M. Says:

  minul olid vist kõik aasta ärevaimad hetked seotud kooliga: seminaritöö, bakatöö, bakaeksam..

 2. Milk Shake Queen Says:

  kuidas ta ära kadus? mina unustasin oma seljaka(pass,raha,kõik muud tähtsad asjad) rongijaama pingile, kui šotimaal turistitasime...kui rong liikuma hakkas, karjusin ma "stop the train"..ning peatatagi ning ma sain joosta oma kiirmead 100 meetrit et kott ära tuua..boy i was lucky :p

 3. e:r ise Says:

  Öö oli juba hiline, puhkasime mingil suvalisel pingil. Seljakott oli asfaldil ja toetas vastu mu jalga. Meile tehti diversioon - kaks kutti tulid, nägid väga ärevad välja ja küsisid meilt, kus mingi X koht on ja kuidas sinna saab, et neil on hirmus kiire. Samal ajal peatus mingi takso, inimesed sebisid ja kõik oli väga hektiline.

  Kui kära vaibus, oli kott lännü :p.

 4. M. Says:

  jajah, nüüd mulle meenub, et millalgi veebruaris pandi troolis nr 9 mu telefon pihta. käi veel koplis asju ajamas..

Leave a Reply


.pri.ee priiks!